Lei en egen seilbåt i sommer

Utforsk den nordnorske skjærgården

Frihet

Det å leie sin egen båt handler først og fremst om frihet; frihet til å utforske i ditt eget tempo, finne nye steder og møte nye mennesker. Nord Norge har et rikt og fantastisk dyreliv, utallige nydelige plasser å se og besøke, naturfenomener og severdigheter som bare må oppleves!

ALT I DITT EGET TEMPO

Mens nordmenn i årevis har trukket sørover mot middelhavet har resten av verden oppdaget at vi har en av de mest spennende seil destinasjonene i vår egen bakgård. En seilferie her i nord er midt i blinken for de eventyrlystne, for de som liker å utforske nye steder og oppleve forskjellige aktiviteter. En seilferie i Nordnorge er også perfekt for den som bare ønsker å ta det med ro, nyte dagene i et rolig tempo og la stillheten og skjønnheten synke inn. Og for de som ønsker litt av alt. Nordnorge byr på alt dette og mer.

Vi har båter i forskjellige størrelser, fra små familiebåter til større grupper. Båtene er godt utstyrte og holder høy standard.

Våre baser i Tromsø og Harstad er fantastiske utgangspunkt med uendelige muligheter og steder å besøke. Lofoten med sin mektige tinderekke byr på landskap som kan ta pusten fra en og sjarmerende fiskevær vitner om en rik kulturarv. Sørøya nord for Tromsø er torskens rike og kan friste med eventyrlig fiske og kortreist mat på sitt beste. I skjærgården på Bjarkøy utenfor Harstad finner Tore Hunds rike fra vikingtiden. Lyngsalpene er verdenskjent som skidestinasjon og ha minst like mye å by på sommerstid. Nord Norge er kjent for sine gode klatremuligheter, men du må ikke ta med klatretau og sele får å nyte flott utsikt; lett tilgjengelige topper som er enkle å bestige for alle i familien finner du langs hele kysten.

Vi er behjelpelig med å planlegge deres turer slik at dere får maksimalt ut av deres Nord Norges ferie. Øyhopping, nydelige ankringsplasser og mulighetene er mange!

VI TILBYR:

  • Topp moderne og velutstyrte seilbåter

  • 24/7 Assistanse og service ved behov

  • Seilbåter i størrelse mellom 33 og 51 fot

  • En overflod av spennende steder å besøke

  • På forespørsel:

  • Sertifiserte skippere med god lokalkunnskap

  • Guider med lokalkunnskap

  • Kokk /vert

  • Kortreist, kvalitetsmat tilberedt ombord

  • Snack og varm/kald drikke

BASER
TROMS // HARSTAD // SVALBARD

Fra vår base i Tromsø seiler vi hele året rundt. Fra mai til september har vi i tillegg sommerbase i Harstad, beste utgangspunkt for å utforske Lofoten. Vi tilbyr også turer med mannskap fra Longyearbyen på Svalbard i sommerhalvåret.

SESONG
HELE ÅRET RUNDT

Skisesongen starter allerede i februar og tar oss med lenge og lengre dager mot midnattsolen i juni og juli. Naturen eksploderer i fantastiske farger I høstmånedene og når mørket igjen brer seg returnerer nordlyset mens horder av hval fyller fjordene.

KLIMA & VÆR

Det nordnorske klimaet kan være uforutsigbart, men sommermånedene kommer med mer stabilt vær og lange perioder med sol og varme og temperaturer mellom +10C to +30C. Om vinteren ligger det gjerne mellom 0 og -5C, men sjeldent kaldere enn -10C

SEILBÅTER I STØRRELSE
FRA 33 – 51 FOT

Vår seilbåter er topp moderne og av høy kvalitet, fult utstyr med elektroniske kart og navigasjon.

LISENS  & ERFARING
KUNNSKAP ER VIKTIG

Når du leier en seilbåt uten mannskap må minst en person ha båtførerprøve samt skippersertifikat, samt kunne dokumentere erfaring på sjøen.

Vi anbefaler også at minst en til ombord har gode båtkunnskaper.

SOMMER AKTIVITETER

Fjellvandring, kajakkpadling, stisykling, ridning, hundekjøring og ikke minst fiske er bare noen fa av mulighetene sommeren i nord byr på.

VÅRE SEILBÅTER

KONTAKT OSS

Har du spørsmål om dette er ferien for deg og dine eller har du allerede begynt å planlegge?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg sette drømmene ut i livet!

Du kan ringe vår booking ansvarlig Mariana på telefon 451 15 532, sende oss en epost på post@boreal-yachting.com
eller sende inn en beskjed i skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Gleder oss til å høre fra deg!